Përshkim i shkurtër

Rreth nesh:

Prishtina Jet LLC  është themeluar  nga një grup i fuqishëm investitorësh, profesionist të fushës së aviacionit dhe punëtorë  shumë vjeqar nga turizmi dhe industria e udhëtimeve dhe qysh në fillim është një bashkëpunim të ngushtë me kompaninë shumë serioze ajrore Smart Lynx Airlines , për fluturime në rajonin e afërt dhe destinimet në Evropë do të përdorim aeroplan të prodhuesit Airbus A320 me kapacit 180 ulëse edhe Airbus A321 220 ulëse.

 Synimet e kompanisë sonë janë standardi i shërbimit,  siguria , shëndeti dhe çmimet e arsyeshme.

 PrishtinaJet me Smartlynx, Fluturime të rehatshme, Çmime të arsyeshme.

PrishtinaJet është kompani e themeluar në Republiken e Kosovës në përputhshmëri me ligjet e saj dhe ligjet a aviacionit civil të Republikës së Kosovës. Synimet qysh në fillim janë fluturime të rregullta nga Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” për në shumë destinime në Evropë, në rajonin e gjerë dhe Turqinë.

 

Fluturimet e para të ofruara do të jenë

Prishtinë Basel (Bazel) Prishtinë fluturime direkte për çdo ditë paradite dhe pasdite deri 12 në javë

Prishtinë Düsseldorf (Dyzeldorf) Prishtinë fluturime direkte çdo ditë

Prishtinë Stuttgart (Shtutgart) Prishtinë fluturime direkte çdo ditë

Prishtinë München (Mynih) Prishtinë fluturime direkte deri 5 herë në javë.

                            

Për rezervime kontakto:

www.prishtinajet.com

[email protected]

Tel+383 49 200 299                          

 

Qendra e thirrjeve (Call Center) prej 08:00 deri 20:00, cdo ditë

Kosovë:     +383 49 200 299                          

Gjermani:  +49 89 23166820                      

Zvicër:      +41 44 586 20 58

 

Webfaqja zyrtare http://www.prishtinajet.com

Smart Lynx është kompani ajrore me qendër në BE, selia është Riga, Letoni dhe dy filiale në Estoni dhe Maltë.

Smart Lynx specializohet në shërbimet e qiradhënies së avionëve me shërbim të plotë ACMI (Aircraft-Crew-Maintenance-Insurance) në avionët Airbus A320 dhe A321. Linja ajrore mirret me operacione të plota charter për tregjet e saj në shtëpi në Letoni dhe Estoni, Evropë e me gjerë.

Qendra e trajnimit “Smart Lynx Training Center” është e mirënjohur dhe respektuar në Shtetet e Baltikut që siguron kurse vlerësimi për seritë Airbus A320.

Smart Lynx fluturon që nga viti 1992, dhe në vitin 2019 flota e Smartlynx përbëhej nga 16 avionë Airbus A320 dhe 8 avionë Airbus 321.

Anëtarët e ekuipazhit të fluturimeve Smart Lynx përfaqësojnë më shumë se 18 kombësi, flasin gjuhë të shumta, dhe përvoja mesatare e kapitenëve është mbi 5300 orë bllok dhe për oficerët e parë - mbi 1900 orë bllok.

Vitin e kaluar ka bërë mbi 21400 fluturime dhe ka shërbyer më shumë se 3.6 milion pasagjerë. Nga viti në vit janë në rritje në madhësinë e flotës; orë bllok dhe marrjen çmime prestigjoze. Në vitin 2019 është njohur si punëdhënësi më i mirë në Letoni në sektorin e transportit.

Smart Lynx Airlines vlerësohet si një nga 40 kompanitë më të vlefshme në Letoni, si ndërmarrja me gradë më të lartë në sektorët e aviacionit dhe transportit të pasagjerëve.

SmartLynx Airlines është një anëtar i familjes së Avia Solutions Group, grupi më i madh i biznesit të hapësirës ajrore nga Evropa Qendrore dhe Lindore me 83 zyra dhe stacione që ofrojnë shërbime të aviacionit dhe zgjidhje në të gjithë botën.

Avia Solutions Group bashkon një ekip prej më shumë se 7000 profesionistësh, duke ofruar zgjidhje më të mira për industrinë e aviacionit dhe më gjerë. 

webfaqja http://www.smartlynx.aeroNe përdorim cookies. Duke shfletuar faqen tonë ju jeni pajtuar me përdorimin e cookies nga ana jonë. Për më shumë detaje lexoni Cookie Policy.